סלט חצילים קלויים ולימון כבוש של אושרת
סלט חצילים קלויים ולימון כבוש של אושרת
רכיבים:
חצילים
פלפל אדום
בצל
לימון כבוש
מעט מלח
פפריקה
מעט כמון
אופן ההכנה:
פורסים חצילים לקוביות בינוניות.
מרססים מעט בתרסיס שמן ואופים בתנור.
בינתיים על מחבת מאדים במעט שמן או בתרסיס בצל עם חתיכות של גמבה פרוסה דק ..מצננים עד שהחצילים מוכנים.
כשהחצילים מוכנים מוסיפים לבצל והגמבה.
מתבלים בלימון כבוש , מעט מלח, פפריקה, מעט כמון.
מערבבים היטב.
כיצד נתייחס?
ירק שניתן לשלב חופשי בגדר ההגיון, בשל תכולת הנתרן הגבוהה בלימון הכבוש כדאי לאכול במתינות ולהפחית אכילה של סלט זה בימים שלפני השקילה.
